Over mij

Hallo, ik ben een drukbezette echtgenote, moeder en oma die gek is op dieren.  Ik run een kleine nagelstudio en daarbuiten heb ik nog vele hobby's, regelmatig ben ik aan verandering toe, dan ben ik weer mijn laatste passie beu en helemaal vol van iets anders.

Wat als een hobby begon...

is mijn nagelstudio. In 2006 heb ik mijn enkel verbrijzeld waardoor ik gedwongen 3 en een halve maanden thuis zat en toen had ik het grandioze idee om een cursus nagelstyling te doen. Mijn oudste dochter, die toen nog thuis woonde, liet regelmatig gelnageltjes zetten bij een meisje uit de buurt. Haar nagels kwamen echter altijd los. 'Dat kan ik beter' dacht ik toen en voilà. Wat begon als een leuk tijdverdrijf is ondertussen uitgegroeid tot mijn hoofdberoep. Achter elk ongeluk schuilt geluk zullen we maar denken in dit geval.

Groeit uit tot een missie

Hmmm... Een missie vind ik persoonlijk nogal sterk uitgedrukt. Ik vind het fijn om mooie nageltjes te zetten bij mijn klanten (aan betaalbare prijzen) maar om dat nu een missie te noemen is misschien iets te hoogdravend. Het is wel zo dat nageltjes zetten mijn leven aangenaam heeft veranderd. Mijn leven is er wel veel mooier op geworden. Niet enkel financieel, alhoewel dat wel erg belangrijk is, maar ook vele leuker. Het is raar, toen ik nog ging werken buitenshuis had ik ook vele vrouwelijke collega's en dat liep niet altijd van een leien dakje. Veel vrouwen kunnen onderling een beetje kattig zijn naar elkaar toe en dat is niet altijd even prettig. Maar als klanten zijn vrouwen vaak wél aangenaam. Ik heb in de nagelstudio al véél verschillende vrouwen leren kennen, uit alle lagen van de bevolking, en de meesten bevallen me wel. Sommigen nog steeds niet maar die blijven nooit lang.

Mijn huisje

Ik woon met mijn man en (nog even) mijn jongste dochter in een schattig houten huisje in het landelijke Brecht. Aangezien we vroeger met vijven woonden en nu nog slechts met drie (binnenkort met twee) zijn we kleiner kunnen gaan wonen. Van een rijtjeshuis in Deurne-Noord naar een open bebouwing met een riante tuin in Brecht, wat een verschil! Ik ben zo gelukkig hier, geen woorden voor. Nu hebben we kippen (voornamelijk hanen maar maakt niks uit), konijnen, drie honden, een kat en een jonge papegaai. Een echte kinderboerderij en een droom die uitgekomen is

.


WWW Allesbehalve