Allesbehalve alles

26-03-2018

Hier gaan we nogeens

Een poging wagen

Dit is niet mijn eerste blog. Ik heb nog een ander blog waar ik niets meer op schrijf, dat blog heb ik enkel aangemaakt om reclame te maken voor mijn nagelstudio. Ondertussen heb ik echter niet veel zin meer om daar op te schrijven, voornamelijk omdat ik de nagelstudio soms danig beu ben, zo beu dat ik niets meer over of mét nagels te doen wil hebben in mijn vrije tijd. Iedereen zal dit gevoel wel eens kennen veronderstel ik (niet met nagels maar met hun werk of wat ze ook doen).

Maar aangezien ik graag schrijf (lees leuter) over van alles en nog wat had ik toch de behoefte om weeral een ander blog te starten. Et voilà,' Allesbehalve' is geboren. Op dit blog wordt géén reclame gemaakt voor de nagelstudio, maar het kan wel zijn dat ik hier mijn gal eens ga spuwen over sommige klanten (nooit bij naam natuurlijk) of iets gerelateerd aan de nagelstudio zal vertellen, aangezien een enorm groot deel van mijn leven zich daar afspeelt is dit onvermijdelijk denk ik.

Waarom de naam 'Allesbehalve'? Ik weet het eigenlijk niet, vond ik wel leuk en die is (ondertussen) nog niet ingepalmd door andere websites of blogs dus het kan zijn dat die het wel wordt. Is er ondertussen toch iemand anders die die naam inpikt dan heb ik pech, dan verzin ik gewoon een andere naam.

En ondertussen zijn we vertrokken voor een nieuw avontuur...


WWW Allesbehalve