.be yourself!

03-04-2018

Mijn nieuwe domeinnaam is gekocht.

www.allesbehalve.be

Klinkt leuk hé?

Gisterenavond lag ik in bed nog een beetje te surfen op mijn smartphone. Op zoek naar tips om beter te bloggen.  Ook heb ik eens gekeken naar mijn blog op mijn telefoon.  In de loop van de dag heb ik hem uiteindelijk toch maar toegevoegd op google en ja hoor, daar was hij dan.  Sloeg gelijk een beetje tegen, veel te druk door de hoofding, ik had een afbeelding geplaatst maar dat was toch niet zo'n goed idee precies.  Veels te druk.

Dus, eerste werk van vandaag was die afbeelding er direct terug afgooien.  Was onmiddellijk een frisser gezicht.  Door naar die andere blogs te kijken heb ik ook gezien dat afzonderlijke pagina's misschien wel beter zijn.  Tot nu toe had ik er nog maar één blogpagina, buiten de 'startpagina', de 'over mij' pagina en de contactpagina' had ik ook nog de 'blog-archief' pagina.  Die is nu de Ditjes & Datjes pagina geworden.  Eerst de nieuwe pagina aangemaakt en daarna handmatig alle blogartikelen verplaatst, vervolgens de oude pagina verwijderd.

Als ik dan ooit iets over, zeg maar de nagelstudio wil bloggen, kan ik dat op een andere pagina zetten.  Da's makkelijker om iets snel terug te vinden.  Een 'zoekbalk' zou ik ook willen, maar dat moet ik eens opzoeken hoe dat juist te doen is.  Waarschijnlijk met html code veronderstel ik.  Webnode is nog niet zo lang met blogs bezig dus veel is er nog niet terug te vinden op hun hulppagina.

Gisterenavond had ik een supergoed artikel gevonden over schrijven zonder fouten op www.hesterly.nl.  Spijtig genoeg kan ik het vandaag niet zo snel terugvinden.  Was erg leerrijk.  In ieder geval heb ik door het lezen van al die verschillende blogs vandaag dan toch maar besloten om de knoop door te hakken en mijn domeinnaam aan te vragen, eerst moest ik natuurlijk mijn blog upgraden van gratis naar betalend maar kom... Geld moet rollen nietwaar?

Tijdens het zoeken naar 'beter bloggen' ben ik ook terecht gekomen op het blog van mijn nichtje, www.bijgebrekaanbeter.blogspot.be.

Leuk blog.  Familie kan je nooit ontlopen blijkbaar. ;)


WWW Allesbehalve