Aloe Vera gel

30-03-2018

Smaakt allesbehalve goed, werkt allesbehalve slecht...

Aloe Vera gel

Aan te raden of niet?

Ik heb al een hele lange tijd problemen met mijn darmen.  Niet een erg sexy onderwerp ik weet het maar...

Veel mensen hebben diezelfde problemen, er wordt alleen weinig over gesproken omdat het een moeilijk onderwerp is, iets dat je niet direct aankaart met andere mensen tijdens een casual gesprekje.  In de nagelstudio echter worden er wel meer moeilijke onderwerpen niet uit de weg gegaan.

Blijkbaar schept het aanraken van de handen van een ander mens een intieme vertrouwensband waardoor je sneller iets deelt met die ander.  Anyway, terug naar mijn darmen...  Ik heb al jaren moeilijkheden, constipatie, diarree, veel pijn en krampen en erg regelmatige bloed in mijn stoelgang.  Niet leuk dus.  De laatste maanden was het echter erger geworden, zo erg dat ik overwoog om ermee naar de dokter te gaan.

In de nagelstudio hoor ik erg veel kanker gerelateerde verhalen.  Een mens zou bang krijgen op den duur.

Jaren geleden ben ik al eens in aanraking gekomen met Aloe Vera.  Tijdens een vakantie in Egypte was mijn jongste dochter, toen nog een kleuter, erg verbrand door de zon.  Haar gezichtje zag helemaal rood en opgezwollen.  We zijn toen een apotheek binnengestapt in Hurghada en de apotheker heeft ons een pot met Aloe Vera crème meegegeven.  Het effect was wonderbaarlijk.  De volgende dag was ze al bijna genezen.  Indrukwekkend.

Een paar maanden geleden kreeg ik telefoon van een vriendelijke dame uit de buurt.  Bleek later dat ze de zus was van een vroegere klant (kleine wereld) en ze hoopte dat ik producten van Aloe Vera in mijn nagelstudio wou verkopen.  Meer bepaald Aloe Vera van ForeverLiving.  Daar was ik echter niet direct voor te vinden.

Ik ken mijn klanten en die staan er niet om te springen om zo'n dingen bij mij te kopen en zelf had ik er ook niet zo'n zin in.  Ik had juist mijn webshopje opgedoekt en had geen zin in nieuwe kosten.  Ik was echter wél geïnteresseerd in de gel van Aloe Vera.  Als het zulk goed effect heeft op de huid zal het ook wel goed zijn voor de binnenkant dacht ik.  Dus... samen besproken met die dame wat ik het beste kon doen, een driepak Aloe Vera gel besteld en aan mijn kuur begonnen.

Met één fles kom je 10 dagen toe ongeveer, 45 ml 's ochtens en 's avonds, kwartiertje wachten voor je iets warm drinkt want anders werkt het niet.  Het smaakt verschrikkelijk slecht, dat moet ik er wel even bij vertellen, maar de smaakt went wel op den duur, het zijn ook maar een vijftal slokjes dus best te doen.

Na twee flessen begon het al te werken.  Geen pijn meer, regelmatige stoelgang, alle dagen beter en beter.  Ondertussen zijn we vier maanden verder en mijn binnenkant lijkt helemaal terug in orde te zijn.  Halleluja!

Ik ben een superfan geworden nu.  Het is niet goedkoop, voor dertig dagen is het een 85 euro maar ik ben wel supertevreden.  Ik doe nog even voort dus.

Dus.. Aan te raden?  ZEKER!


WWW Allesbehalve